Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

Creatief design


Uw eigen huisstijl in prachtige kleuren op een verpakking gedrukt, dat ziet er echt fantastisch uit! Het geeft uw verpakkingen net iets extra’s en het is de manier om u op een onderscheidende manier te presenteren naar uw klanten. Maar hoe gaat het in zijn werk als u zo’n verpakking daadwerkelijk wilt bestellen? Is het een kwestie van uw logo doorsturen en aangeven welke kleuren of afbeeldingen ik er eventueel nog meer op wil, of dien ik een grafisch document voor de drukker op te (laten) maken? En bent u er dan van verzekerd dat u daadwerkelijk de bedrukking krijgt die u voor ogen had? Bij Worldpack hebben we onze eigen grafische studio die al deze zaken regelt.

Drukwerk gereed maken voor productie

De grafische studio van Worldpack controleert uw digitale artwork en vertaalt dit, indien nodig, naar de vereisten die onze fabrikanten nodig hebben om de afdruk correct te kunnen maken op de verpakking. Hierbij wordt er onder andere gekeken of uw huisstijlkleuren wel correct zijn aangeleverd. Ook wordt er gekeken of het drukbeeld goed gepositioneerd is ten opzichte van de tas zodat er geen vouwnaden en/of handvaten doorheen lopen. Uiteraard ontvangt u voordat wij uw product laten produceren een digitale proefdruk ter controle.Indien gewenst kan Worldpack uw drukwerk ook van a tot z opmaken.

Ideeën visualiseren

Onze studio doet meer dan alleen maar drukwerk controleren en opmaken; zij brengen productideeën en/of designideeën tot leven door er een mooie visual van te maken. Soms kan het best lastig zijn om een bepaald idee voor ogen te zien. Met een visual van onze studio heeft u meteen een goede indruk van het eindresultaat. Ze zeggen niet voor niets: een beeld zegt meer dan 1.000 woorden!

Meer informatie

Wilt u meer weten over de aanleverspecificaties van het drukwerk of andere diensten die onze studio biedt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

 

(Terug) naar de pagina onze diensten